Головна Новини Здоров'я наше тіло Експерт розвінчала популярний міф про випадання волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розвінчала популярний міф про випадання волосся

Перукар-колорист Олена Чернухіна спростувала популярну оману про випадання волосся: що потрібно знати

18 листопада 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Багато дівчат стикаються з проблемою випадання волосся і вважають, що основною причиною такого процесу є процедура фарбування. Перукар-колорист Олена Чернухіна розповіла, чи це так насправді.

Експерт розвінчала популярний міф про випадання волосся

Випадання волосся / Фото: daily-med.com.ua

Фахівець підкреслила, що це не більш ніж помилка, тому що рясне випадання волосся може бути викликане іншою причиною, зокрема, дефіцитом якихось вітамінів, ослабленням імунітету, тобто збоєм усередині організму. У таких випадках варто звернутися до фахівця і переглянути свій раціон.

А ось в результаті частого фарбування, волосся, швидше, обламується або стає зайво сухим, але не випадає. Це найпоширеніший міф, навіяний неписьменними стилістами.

Нагадаємо, коли випадає волосся, це може бути прив'язано до природного ефекту старіння, який є побічним. Також причиною проблеми можуть стати продукти, які споживає людина. Зокрема, алкоголь та випита його кількість щотижня можуть істотно впливати на ослаблення фолікулів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на красу та стан нашого здоров'я впливає безліч факторів, але одним із найголовніших є харчування. Наприклад, дефіцит чи надлишок вітамінів, або деяких мікроелементів може стати причиною ламкості та випадання волосся.

Читайте також, що правильний догляд за волоссям – це регулярна та обов'язкова процедура, якщо ви, звичайно ж, хочете виглядати доглянутою та красивою. Але, щоб ваші локони були здоровими та шовковистими, потрібно приділяти увагу деталям, саме вони допоможуть зміцнити ваше волосся, надати їм блиску і красивого вигляду. Але як це зробити?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини