Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені кажуть, що алкоголь провокує випадання волосся: чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені кажуть, що алкоголь провокує випадання волосся: чому

Пияцтво створює в організмі дефіцит поживних речовин

16 листопада 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

Коли випадає волосся, це може бути прив’язано до природного ефекту старіння, який є побічним. Також причиною проблеми можуть стати продукти, які людина споживає. Зокрема, алкоголь і випита його кількість кожного тижня можуть суттєво впливати на ослаблення фолікулів. Про це заявив керівник британської платформи чоловічого здоров'я Manual Еріма Чаудрі, повідомляє Express.

Вчені кажуть, що алкоголь провокує випадання волосся: чому

Алкоголь провокує випадання волосся (фото з відкритих джерел)

За його словами, пияцтво може створити  в організмі дефіцит поживних речовин або ви відчуєте гормональні проблеми, які призведуть до того, що ваші коси не будуть такими густими й пишними.

Якщо людина часто вживає алкоголь, то він врешті призводить до ситуації, коли  в організмі буде їх нестача або відбудуться збої в процесі всмоктування цинку, міді чи білка.

Саме ці поживні речовини, зокрема, цинк і фолієва кислота формують і підтримують силу та природну густоту волосся.

Тому, зловживаючи спиртними напоями, ви створюєте ситуацію, коли організму бракуватиме цих важливих речовин. Це відразу відіб’ється на волоссі, воно стане ламким і дуже витонченим. Тому і випадатиме.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Стало відомо, які проблеми із здоров'ям мають люди, що перехворіли на COVID-19.Чимало наших співвітчизників, які вилікувались від коронавірусу, ще певний час скаржаться на знесиленість та продовжують постійно втомлюватись. Про це інформують "Коментарі", оприлюднюючи інформацію про дослідження "Дарниці" щодо поширення так званого постковідного симптому в нашій країні.Якщо в пацієнта присутні симптоми хвороби  тоді, коли вже пройшло 12 тижнів після інфікування – це може бути постковідний синдром. На цей недуг скаржаться пацієнти, які перехворіли  ковід важко і які перенесли його  в легкій формі.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини