Головна Новини Здоров'я наше тіло Два лайфхаки, які швидко позбавлять від болю в шиї
commentss НОВИНИ Всі новини

Два лайфхаки, які швидко позбавлять від болю в шиї

Масажист Володимир Яременко розповів, за допомогою яких двох способів можна позбутися болю у шиї

14 лютого 2022, 09:35
Поділіться публікацією:

Багато людей скаржаться на болі в шиї, тому що ведуть сидячий спосіб життя, в результаті страждає і хребет, і ноги. При чому біль у шиї може виникнути в невідповідний момент, але є способи, які допоможуть її полегшити. Про них розповів масажист Володимир Яременко.

Два лайфхаки, які швидко позбавлять від болю в шиї

Як позбутися болю в шиї (фото з відкритих джерел)

Тенісні м'ячі

Так, візьміть звичайні тенісні м'ячики та зробіть масажу. Ляжте на спину, при цьому коліна зігніть так, щоб ступні стояли на підлозі. Трохи підніміть стегна та покладіть під спину пару тенісних м'ячиків. Зафіксуйтесь у такому положенні на 1 хвилину. Положення м'ячів можна змінювати, щоб опрацювати групи м'язів, виявивши точки найбільшої напруги. Але не розміщуйте їх під хребтом.

Гарячий рушник

Якщо вам болить шия – прикладіть до неї гарячий рушник. Але це потрібно зробити правильно. Скрутіть м'який рушник у джгут і прогрійте, розмістіть його на задній частині шиї таким чином, щоб у кожній руці було по одному кінці. Рухайте рушник вгору-вниз, злегка натискаючи на шию. Для максимального ефекту повторіть процедуру 2-3 рази.

Масажист зазначив, що шия перестане бути вашим супутником життя у тому випадку, якщо контролювати поставу. При сидячому способі життя постарайтеся не висувати шию вперед, спину тримайте прямо, а плечі розслабленими.

Нагадаємо, під постійним впливом негативних емоцій людина може втратити здатність до розслаблення м'язів. У таких людей зігнута спина, поникла голова та регулярні болі у хребті. Отже, які емоції можуть бути у цьому винні?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як позбутися болю у спині без ліків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини