Головна Новини Здоров'я наше тіло Під вагою образ: від яких емоцій може боліти шия
commentss НОВИНИ Всі новини

Під вагою образ: від яких емоцій може боліти шия

Хвора шия - одна з найпоширеніших проблем

18 березня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

Експерти кажуть, що під постійним впливом негативних емоцій людина може втратити здатність до розслаблення м'язів. У таких людей зігнута спина, поникла голова і регулярні болі в хребті.

Під вагою образ: від яких емоцій може боліти шия

чому болить шия (фото з відкритих джерел)

Багато людей ведуть сидячий спосіб життя, тому не дивно, що у них болить спина і шия, але м'язи затискає не тільки від цього. Якщо ви пройшли курс масажу, були на консультації в остеопата, а скутість і біль в шиї не проходять, то причина може бути психосоматична Отже, які емоції можуть бути в цьому винні?

Образа, гнів, злість

Лікарі кажуть, що хронічна втома, роздратування, злість — все це може спровокувати напади болю в області шиї та різкі затискачі м'язів. Здається, ніби на вас навалилося все і відразу і під цією вагою шия не може поворухнутися. Для того, щоб полегшити ситуацію, людині потрібно навчитися контролювати свої емоції та знайти способи швидкого розслаблення.

Тривожність, страхи

М'язи шиї розташовані близько до голови, тому, звичайно ж, пов'язані з тим, що в ній відбувається. Якщо людина чимось стурбована або сильно стривожена, то це може бути причиною затиску шиї. Те ж саме стосується і страхів, які тримають нас в уявній та фізичній напрузі. Для того, щоб розв'язувати цю проблему, людина повинна з'ясувати, чого вона боїться і чому цей страх виник. Якщо самостійно опрацювати проблему не виходить, тоді варто звернутися до психолога. Часто шия болить короткими нападами перед важливими подіями — іспитами, нарадами, зустрічами й т.п.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно сидіти за комп'ютером, щоб не боліла шия.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини