Головна Новини Здоров'я онкологія Знайдено рослину, здатну пригнітити метастази раку легенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдено рослину, здатну пригнітити метастази раку легенів

У цій рослині є корисні активні речовини

17 березня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Вчені з Кореї в ході дослідження з'ясували, що червоний женьшень, який використовується у традиційній медицині, здатний допомогти у боротьбі з онкологічним захворюванням. Цей продукт може мати інгібуючий вплив на злоякісні клітини.

Знайдено рослину, здатну пригнітити метастази раку легенів

червоний женьшень (фото з відкритих джерел)

Відомо, що червоний женьшень покращує кровообіг, сприятливо діє на роботу серцево-судинної та імунної систем, зміцнює легені, селезінку та шлунок. Екстракт цієї рослини застосовують як ліки у Європі й Америці, а в Китаї та Кореї червоний женьшень щільно увійшов у життя, із нього навіть роблять цукерки, льодяники та мармелад.

Дослідники з'ясували, що у складі рослини є два важливих компоненти: Rk1 і Rg5, які здатні пригнічувати метастазування раку легенів. Експерти розробили новий метод, який підвищує у червоному женьшені концентрацію цих речовин у більш ніж 20 разів. Зробили вони це за допомогою обробки, заснованої на принципі мікрохвильової печі, яка і змінила його склад, збільшивши концентрацію корисних елементів.

Вчені з'ясували, що отриманий таким чином женьшень ефективний у боротьбі з раком легенів, простати, шийки матки, а також захищає від ушкоджень нирок.

Нагадаємо, що лікар Олександр М'ясников назвав продукт, який допомагає запобігти онкологічним захворюванням. Виявилося, що це броколі — один із різновидів капусти, у складі якого багато вітамінів і цінних мікроелементів, зокрема антиоксидантів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фахівці визначили фрукт, який знижує ризик виникнення раку шлунка. Що це за продукт, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини