Головна Новини Здоров'я народна медицина Яку недорогу рибу варто додати в осінній раціон
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку недорогу рибу варто додати в осінній раціон

Лікар-дієтолог Андрій Бобровський розповів, яку недорогу, але корисну рибу необхідно додати до осіннього раціону.

17 листопада 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Восени раціон має бути різноманітним, смачним і корисним, адже в цей період наш організм особливо потребує корисних мікроелементів та вітамінів. Лікар-дієтолог Андрій Бобровський розповів, яку рибу варто додати до свого меню.

Яку недорогу рибу варто додати в осінній раціон

Яку рибу потрібно вживати восени / Фото: @premierfishltd

Як відомо, риба – джерело ненасичених жирних омега-3 кислот, вітамінів А, D, а також кальцію, магнію, фосфору. Її можна вважати повноцінною альтернативою м'яса, особливо якщо вживати різні види риб.

Фахівець зазначив, що потрібно вживати оселедець, скумбрію та сардини. Це бюджетні та корисні види риб, які збагатять організм вітамінами та принесуть користь здоров'ю. Їхнє вживання стимулює в організмі вироблення серотоніну, який ще називають "гормоном радості". Наявність цієї риби в раціоні допоможе покращити настрій, що особливо важливо у період осінніх негод та депресії.

Нагадаємо, дієтолог Михайло Гінзбург назвав рибу, яка не приносить жодної користі організму, тому її не варто купувати. Йдеться про рибу, яка вирощується у забруднених річках, де багато продуктів життєдіяльності людей та промислового виробництва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що восени раціон має бути смачним, корисним та різноманітним. Якщо хочете збагатити свій організм вітамінами й при цьому позбавитися зайвої ваги, експерти рекомендують додати до нього наступні продукти.

Читайте також, що підводний світ Тихого океану найбагатший і найрізноманітніший, нещодавно в його північно-східній частині морські біологи виявили рибу, яка за день може втрачати й відразу відрощувати близько 20 зубів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини