Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які осінні продукти допоможуть скинути зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Які осінні продукти допоможуть скинути зайву вагу

Експерти в галузі харчування назвали три осінні продукти, які допоможуть позбутися зайвої ваги

16 листопада 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Восени раціон має бути смачним, корисним та різноманітним. Якщо хочете збагатити свій організм вітамінами й при цьому позбутися зайвої ваги, експерти рекомендують додати до нього такі продукти:

Які осінні продукти допоможуть скинути зайву вагу

Як скинути зайву вагу / Фото: Shutterstock / Fotodom

Гарбуз

Експерт у галузі харчування Джинан Банна зазначила, що гарбуз є одним із головних осінніх продуктів. У ньому багато вітамінів та цінних речовин, які підтримують правильну роботу організму, а клітковина, яка входить до її складу, покращує травлення та дарує на тривалий час почуття ситості. Гарбуз низькокалорійний, оскільки 100 г продукту містять всього 22 калорії.

Великою цінністю є і гарбузове насіння, в них багато білка, ненасичених жирних кислот та мікроелементів. Вони багаті магнієм та цинком, які зміцнюють імунітет. А ще рівень магнію важливий для артеріального тиску та рівня цукру в крові.

Яблука

В осінній раціон також необхідно додати яблука, тому що в їх складі близько 5,4 г клітковини, а це 19% денної норми. Завдяки своєму високому поживному складу, ці фрукти покращують роботу шлунково-кишкового тракту, метаболізм, а також запобігають зниженню когнітивних функцій.

Брюссельська капуста

Нутриціолог Ліза Янг стверджує, що брюссельська капуста є одним із найкращих продуктів для схуднення. У ній також міститься багато клітковини та мало калорій. Капуста є джерелом вітамінів А, С, К і групи В. Вона допоможе прискорити обмін речовин і позбавить зайвих кілограмів швидше, ніж звичайно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який сир можна додати до раціону людям, які намагаються скинути зайву вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини