Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який сир ідеально підходить для схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Який сир ідеально підходить для схуднення

Експерти розповіли, який сир можна додати до раціону людям, які намагаються скинути зайву вагу

11 листопада 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Багато людей у гонитві за красивою фігурою обмежують себе у харчуванні, сідаючи на жорсткі дієти. Але є продукти, які необов'язково виключати зі свого раціону, бо вони сприяють схудненню.

Який сир ідеально підходить для схуднення

За допомогою якого сиру можна схуднути (фото з відкритих джерел)

Експерти кажуть, що людям, які стежать за своєю вагою, можна вживати моцарелу, тому що цей сир багатий на вітаміни А, Е, В, К, а також цинк, магній, калій, фосфор, селен та інші цінні мікроелементи. А ще моцарела містить білок та незамінні амінокислоти.

Цей вид сиру можна додавати в раціон тих, хто худне, але вживати його потрібно правильно, тобто контролювати дозування. Найкраще поєднувати моцарелу зі свіжими овочами або зеленню, а також з ягодами та фруктами. А от із м'ясом не варто, інакше організму буде складно перетравлювати їжу.

Моцарела є дуже низькокалорійним сиром і майже не містить вуглеводів. Його можна у невеликих кількостях навіть їсти на ніч, бо він зміцнює імунітет та нормалізує сон.

Нагадаємо, попри те, що сир містить багато вітамінів та корисних речовин, зловживати ним не рекомендується. Американський фахівець Тобі Амідор розповіла, чим це може загрожувати здоров'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що до складу різних сортів сиру входять ще й амінокислоти, такі як лізин, триптофан, метіонін. Вони позитивно впливають на роботу нервової системи, знижуючи рівень стресу та тривоги,

Читайте також, що дієтолог Ловнеет Батра зазначила, що вечеря є не менш важливим прийомом їжі, ніж сніданок чи обід. Тому не варто обмежувати себе у харчуванні, сподіваючись швидше позбутися зайвих кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

13 листопада 2021, 13:49

Сжигатель жира. БАДы для похудения, США. Комплексный подход. Заказывай здесь https://dnsp.com.ua/g22692779-poka-boka-bad


Новини