Головна Новини Здоров'я народна медицина Які зміни в раціоні допоможуть вам продовжити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Які зміни в раціоні допоможуть вам продовжити життя

Правильний раціон допоможе досягти довголіття

24 лютого 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Правильне харчування — основа здоров'я, тому якщо хочете поліпшити самопочуття і продовжити життя, тоді переглянете свій раціон і внесіть в нього ряд змін. Яких саме?

Які зміни в раціоні допоможуть вам продовжити життя

як продовжити життя (фото з відкритих джерел)

Обмежте споживання калорій

Вчені за допомогою дослідження довели, що скорочення споживання калорій здатне на 15% протягом 2 років уповільнити старіння організму і захистити його від небезпечних захворювань, наприклад, раку і цукрового діабету.

Збільште споживання вітаміну D

Дослідники заявили, що раціон необхідно збагачувати продуктами, в складі яких є вітамін D, тому що він знижує ризик смертності. Зокрема, достатній рівень цього елемента запобігає проблемам з серцево-судинною системою.

Вживайте більше ягід

Експерти рекомендують вживати більше ягід, тому що вони є джерелом вітамінів і мікроелементів. Завдяки своїм складом вони зміцнюють імунну систему і знижують ризик розвитку багатьох захворювань.

Пийте зелений чай

Результати багатьох досліджень довели, що регулярне вживання натурального зеленого чаю сприяє довголіттю. Цей напій допомагає захистити ДНК від пошкоджень, а також допомагає нормалізувати рівень цукру в крові, запобігаючи діабету.

Нагадаємо, лікар-геронтолог Володимир Хавінсон назвав чотири простих способи, які допоможуть продовжити та зберегти молодість. Все залежить не тільки від зовнішніх факторів, а й від власних рішень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вченим з Єльського університету вдалося розкрити ще один спосіб, як продовжити життя людини, і він виявився досить несподіваним. Що це, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини