Головна Новини Здоров'я наше тіло Розкрито ще один несподіваний спосіб продовжити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрито ще один несподіваний спосіб продовжити життя

Вчені визначили сприятливий вплив співу на організм людини

20 грудня 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Вченим з Єльського університету вдалося розкрити ще один спосіб, як продовжити життя людини, і він виявився досить несподіваним.

Розкрито ще один несподіваний спосіб продовжити життя

ФОТО: З відкритих джерел

Британські дослідники прийшли до висновку, що спів сприятливо впливає на здоров'я людини, а також сприяє поліпшенню фізичного та психічного стану. Виходячи з цього вчені зробили заяву, що заняття співом може продовжувати життя людини.

Дослідники також відзначили, що спів значно знижує ризик розвитку деменції (набутого слабоумства) і хвороби Альцгеймера в зрілому віці. Більш того, вчені підкреслили позитивний вплив заняття на мозок людини, так як в процесі співу туди надходить великий обсяг кисню. Завдяки цьому виду діяльності можна також знизити кров'яний тиск, а також уникнути депресивних станів.

У момент, коли людина виконує улюблені пісні, в організмі виділяються "гормони радості" — ендорфіни. Вони сприяють поліпшенню настрою і люди відчувають себе щасливішими. При цьому, вам не обов'язково володіти вокальними здібностями або спеціально навчатися співу. Будь-яке виконання пісень впливає на стан організму.

Нагадаємо, що раніше вчені довели особливу небезпеку коронавірусу для мозку. Дослідникам з Вашингтонського університету вдалося довести, що патогенні білки коронавірусного захворювання здатні впливати на мозок, викликаючи потенційно смертельні порушення в роботі нервової системи.

Видання "Коментарі" також повідомляло про те, що нова терапія онкологічних захворювань продовжила життя пацієнтів вдвічі: Вчені знайшли ефективний спосіб боротися з раком печінки.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини