Головна Новини Здоров'я наше тіло Як продовжити молодість: перераховано чотири способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як продовжити молодість: перераховано чотири способи

Ці способи допоможуть поліпшити стан здоров'я

18 лютого 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Мабуть, всіх цікавить питання, як можна зберегти молодість. Насправді все просто, важливо лише правильно стежити за своїм організмом. Геронтолог Володимир Хавінсон назвав чотири простих способи, які в цьому допоможуть.

Як продовжити молодість: перераховано чотири способи

що потрібно для продовження молодості (фото з відкритих джерел)

За словами фахівців, все залежить не тільки від зовнішніх факторів, а й від власних рішень. Якщо хочете продовжити молодість і збільшити тривалість життя тоді варто обмежити в раціоні жирну і калорійну їжу, приділяти більше часу фізичній активності, відмовитися від куріння і вживання алкогольних напоїв. Все досить просто, але багато людей чомусь ігнорують ці правила.

Геронтолог зазначив, що важливу роль відіграє правильне харчування, тому відмовтеся від шкідливих продуктів і збагачуйте організм вітамінами, яких багато в овочах та фруктах. Також виключіть нікотин і спиртні напої. При чому, останній пункт особливо важливий для тих, хто правда хоче зберегти свою молодість.

За словами Володимира Хавінсона, часте вживання алкоголю шкодить організму і сприяє передчасному старінню. Алкоголь діє на наші внутрішні органи як отрута. У маленьких дозах з ними ще можна впоратися, а от у великих — вже проблематично.

Нагадаємо, що американський фахівець Френк Ліпман розповів, які прості правила допоможуть зміцнити організм і тим самим збільшити тривалість життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що медики визначили продукт, який продовжує молодість. Виявилося, що це базилік — не тільки популярна приправа до страв, а й лікарська рослина, яка володіє корисними для здоров'я властивостями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини