Головна Новини Здоров'я народна медицина Як позбутися болю в коліні за допомогою лимону
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися болю в коліні за допомогою лимону

Експерти поділилися засобом, який можна використовувати для лікування болю в коліні: потрібен лимон та кунжутна олія

17 січня 2022, 20:20
Поділіться публікацією:

Біль у коліні може виникнути раптово, незалежно від статі та віку. Вона може бути результатом травми, захворювання чи надмірних навантажень. Але в будь-якому випадку ця проблема викликає дискомфорт. Експерти поділилися домашнім засобом, який може допомогти у лікуванні.

Як позбутися болю в коліні за допомогою лимону

Як лимон може допомогти від болю в коліні (фото з відкритих джерел)

Фахівці зазначили, що позбавити болю в коліні можна за допомогою лимона. У ньому міститься багато вітаміну С, В, а також калій, кальцій, фосфор, магній та інші корисні мікроелементи. Також до складу цитрусових входять білки та вуглеводи, тому його часто використовують для лікування проблем зі здоров'ям. Виявляється, біль у колінах не виняток.

Що потрібно для приготування засобу: кунжутна олія та 1-2 лимони. Спочатку цитрусові слід нарізати на дрібні шматочки. Потім вам потрібно зав'язати шматочки лимона в бавовняній тканині й занурити тканину в теплу кунжутну олію. Покладіть цей компрес на коліно на 5-10 хвилин.

Крім того, можна, за відсутності протипоказань, пити трохи лимонного соку щоранку на голодний шлунок, тому що він містить велику кількість кальцію та вітаміну С, що дуже корисно для ваших кісток.

Але перед тим, як застосовувати будь-який народний засіб, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем!

Нагадаємо, що люди, які живуть у постійному русі, займаються спортом, мають активну роботу, одного разу можуть зіткнутися з такою неприємною проблемою, як біль у колінах. Чому він з'являється, пояснює фітнес-тренер Ольга Шамрай.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дослідники назвали три спеції, вживання яких допоможе уникнути болю та запалення у суглобах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини