Головна Новини Здоров'я народна медицина Що буде, якщо пити воду з яблучним оцтом кожен день
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде, якщо пити воду з яблучним оцтом кожен день

Лікар-нутриціолог Анна Гарнова розповіла, що станеться з організмом, якщо вживати воду з яблучним оцтом кожен день

29 травня 2021, 20:20 comments2284
Поділіться публікацією:

У яблучному оцті міститься безліч ферментів і вітамінів, які сприятливо діють на організм і можуть поліпшити його стан. Якого ефекту очікувати від вживання води з оцтом на щоденній основі?

Що буде, якщо пити воду з яблучним оцтом кожен день

Вода з яблучним оцтом / фото: namestae

Лікар-нутриціолог Анна Гарнова зазначила, що яблучний оцет вважається хорошим протизапальним засобом. З його допомогою можна поліпшити травлення і знизити апетит. Крім того, він підвищує кислотність в шлунку, а кисле середовище зменшує кількість хвороботворних бактерій і допомагає нормалізувати мікрофлору. Натуральний яблучний оцет багатий на магній, калій, залізо і різні кислоти. Але людям, у яких є захворювання шлунково-кишкового тракту потрібно бути обережніше і перш ніж вживати таку воду, проконсультуватися з фахівцем.

Якщо протипоказань ніяких немає, тоді спробуйте вживати воду з яблучним оцтом в такій пропорції: 1 чайна ложка на 1 склянку води. Пити розчин потрібно з розрахунку 1 стакан на 30 кілограмів ваги.

Такий напій допомагає схуднути, тому що розщеплює жири й не дозволяє їм відкладатися в організмі. Також вода з оцтом ефективно виводить з організму токсини та шлаки, прискорюючи обмінні процеси.

Нагадаємо, що багато людей скаржаться на гіпертонію — підвищений тиск, який може виникнути з різних причин. Якщо проблема турбує часто, тоді краще звернутися до лікаря, якщо ж тиск підіймається періодично, то нормалізувати його допоможе кокосова вода.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що буряковий сік — джерело вітамінів, органічних і мінеральних сполук, які сприятливо позначаються на роботі всього організму і допомагають зміцнити здоров'я буквально за 10 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

29 травня 2021, 19:33

если пить каждый день яблочый уксус,будешь сцать дальше чем видеть.


Новини