Головна Новини Здоров'я наше тіло Яку воду необхідно пити для зниження тиску
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку воду необхідно пити для зниження тиску

Ця вода також покращує обмін речовин

10 березня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

Багато людей скаржаться на гіпертонію — підвищений тиск, який може виникнути з різних причин. Якщо проблема турбує часто, тоді краще звернутися до лікаря, якщо ж тиск підіймається періодично, то нормалізувати його допоможе кокосова вода.

Яку воду необхідно пити для зниження тиску

Як знизити тиск (фото з відкритих джерел)

Дослідники з Гарвардської медичної школи заявили, що знизити артеріальний тиск може дієта, збагачена калієм. Продукти, які містять цей елемент, допомагають нейтралізувати негативний вплив солі, яка затримує рідину в організмі. Калій виводить надлишки води з нирок, відновлюючи баланс натрію.

Фахівці рекомендують вживати кокосову воду, тому що в ній високий зміст калію. Також вона покращує обмін речовин, очищає організм від шлаків і токсинів, а ще благотворно впливає на серцево-судинну систему.

Лікарі цінують кокосову воду за її вміння стабілізувати рівень цукру в крові та стабілізацію роботу щитовидної залози.

Але кокосова вода, як будь-який продукт, може викликати індивідуальну непереносимість і алергічну реакцію. Це рідкість, але варто мати на увазі.

Крім цього, вчені радять боротися з гіпертонією за допомогою фізичних вправ. Приділяйте активності хоча б по 30 хвилин в день і незабаром помітите позитивний результат.

Нагадаємо, що турецькі дослідники назвали кілька способів, які допомагають знизити артеріальний тиск без застосування лікарських засобів. І в першу чергу, лікарі рекомендують скоротити споживання солі та збільшити споживання білка в раціоні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фахівець Сьюзан Ченг розповіла про те, що "жіноча" норма артеріального тиску відрізняється від чоловічої. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Told

17 серпня 2021, 08:44

Где вы видели кокосовую воду на территории СНГ??Ваши советы абстрактны!Переводите западные советы без применения к местным условиям!


Новини