Головна Новини Здоров'я народна медицина Продукт, який нормалізує артеріальний тиск
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукт, який нормалізує артеріальний тиск

Цей продукт має велику кількість корисних властивостей, які покращують самопочуття

18 січня 2021, 21:11 comments1066
Поділіться публікацією:

Фахівці з Південної Кореї заявили, що є ягода, вживання якої допоможе знизити артеріальний тиск. За їх словами, в складі лимонника є величезна кількість корисних компонентів, які позитивно впливають на самопочуття. Про це пише видання "Лента. Юа".

Продукт, який нормалізує артеріальний тиск

Продукт, який нормалізує артеріальний тиск. Фото: lenta.ua

У східній медицині можуть часто використовувати рослини або ягоди, щоб знизити артеріальний тиск. Вчені говорять, що в складі лимонника є антиоксиданти і різні сполуки, які називаються лігнанами. Вони добре впливають на здоров'я в цілому. Крім того, в цій ягоді також є адаптогени — це рослинні сполуки, які допомагають організму краще справлятися зі стресом.

У лимоннику міститься лігнан гомізін А, який позитивно впливає на кровоносні судини. Фахівці з Південної Кореї протягом 8 років вивчали, як гомізін А в ягодах впливає на судини. Для цього вони провели науковий експеримент гризунах. При введенні даної речовини гіпертензивним мишам, стан яких було спровоковано ангиотензином II, їх самопочуття покращилося. Вчені додали, що в даному випадку застосовувався гормон, який викликає високий артеріальний тиск.

Як повідомляло видання "Коментарі", простий і ефективний спосіб знизити тиск. Як відомо, ходьба вважається кращою фізичною активністю для гіпертоніків. Додатково до цього вчені з Канади вирішили порівняти ефективність піших прогулянок і розтяжки в зниженні артеріального тиску, пише журнал Human kinetics.
Також ми писали, популярний овоч виявився небезпечним при високому тиску. Багато людей страждають гіпертонією (підвищеним тиском), тому вони повинні ретельно стежити за своїм раціоном харчування і фізичною активністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини