Головна Новини Здоров'я народна медицина Пригнічує віруси: названо простий засіб для імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригнічує віруси: названо простий засіб для імунітету

Нутриціолог Вероніка Хуснутдінова розповіла, за допомогою якого натурального засобу можна зміцнити імунітет

2 лютого 2022, 09:20 comments2464
Поділіться публікацією:

Зберігати здоров'я потрібно завжди, особливо на тлі поширення COVID- 19. Нутриціолог Вероніка Хуснутдінова розповіла, що є народний засіб, за допомогою якого можна зміцнити імунну систему, щоб вона ефективніше справлялася з вірусами.

Пригнічує віруси: названо простий засіб для імунітету

Як зміцнити імунітет (фото з відкритих джерел)

Фахівець у своєму блозі зазначила, що широкий спектр корисних властивостей має березовий гриб чага. Він містить багато вітамінів, корисних речовин та антиоксидантів. Його давно використовують у народній медицині для профілактики та лікування багатьох захворювань.

Вчені навіть зазначили, що гриб чага здатний пригнічувати розвиток коронавірусної інфекції в організмі. Але варто вибирати не просто гагу, а його екстракт. За допомогою засобу можна зміцнити імунітет, вивести токсини та важкі метали, покращити пам'ять, обмін речовин, підвищити витривалість організму.

Особливо чага рекомендується людям, які мають проблеми зі шлунково-кишковим трактом, серцем, артеріальним тиском, жовчовивідними шляхами.

Екстракт навіть можна використовувати, щоб полоскати ротову порожнину, наприклад, при пародонтит, стоматит, а ще засіб допомагає загоювати садна і порізи.

Але перш ніж приймати екстракт, потрібно проконсультуватися зі своїм лікарем!

Нагадаємо, що дієтологи Лорен Манакер та Кортні Д`Анджело назвали неправильні варіанти сніданків, які можуть зашкодити імунній системі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-дієтолог Наталія Сичова рекомендує відмовитися від частого вживання насіння соняшника, тому що вони здатні послабити імунну систему.

Читай також, що пиво може покращити імунітет: названо оптимальну дозу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини