Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти на сніданок можуть "вбити" імунітет
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти на сніданок можуть "вбити" імунітет

Дієтологи Лорен Манакер і Кортні Д`Анджело назвали неправильні варіанти сніданків, які можуть зашкодити імунній системі

16 січня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Щоб покращити своє самопочуття та зарядити організм енергією, необхідно вибирати на сніданок правильні продукти, тому що це приймання їжі називають найважливішим. Дієтологи Лорен Манакер і Кортні Д`Анджело перерахували 5 варіантів сніданків, від яких варто відмовитися, та пояснили чому.

Які продукти на сніданок можуть "вбити" імунітет

Що не можна їсти на сніданок / Фото: unsplash

Занадто солодкий сніданок

Експерти кажуть, що вранці не слід вживати солодкі пластівці, оладки, млинці та різну випічку, тому що в їх складі дуже багато цукру та згодом це негативно позначиться на організмі, зокрема на лейкоцитах.

Дослідники кажуть, що цукор знижує кількість клітин, які допомагають організму боротися з інфекціями, "відключаючи" на кілька годин нашу імунну систему.

Сніданок без фруктів і соку

Дієтологи кажуть, що натуральні цукри приносять більше організму користі, ніж шкоди, тому не варто відмовлятися від свіжих фруктів і соку. Особливо від апельсинового, тому що у ньому багато поживних речовин, які підтримують імунітет. А ще, за словами спеціалістів, натуральний апельсиновий сік можна використовувати як протизапальний засіб.

Сніданок без каші, молока чи риби

Важливу роль для імунітету відіграє вітамін D, тому на сніданок важливо вживати продукти, у складі яких він є. До цього списку входять лосось, яйця, натуральна вівсянка, гриби, консервований тунець.

Сніданок без яєць

Не варто відмовлятися на сніданок від цього продукту, тому що він багатий на білок – один із важливих компонентів, який підтримує нашу імунну систему здоровою. Багато людей вважають за краще вранці з'їдати тости, тістечка, у яких багато вуглеводів і мало білка, але це вважається великою помилкою.

Сніданок із бургерами та картоплею

Відмовтеся на сніданок від фаст-фуду, тому що така їжа містить багато солі, цукру та різних добавок, які дуже шкодять імунній системі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка їжа на сніданок може пришвидшити процес старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини