Головна Новини Здоров'я народна медицина Онкологи назвали напій, який допоможе вберегтися від раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Онкологи назвали напій, який допоможе вберегтися від раку

Вчені вважають, що корінь кульбаби може нейтралізувати пошкоджені пухлиною клітини

27 березня 2021, 16:00 comments1915
Поділіться публікацією:

Британські лікарі-онкологи розповіли про напій, що складається всього з одного інгредієнта, який здатний захистити людину від онкології. Про це інформує World News.

Онкологи назвали напій, який допоможе вберегтися від раку

Відвар з кульбаби допомагає захиститися від онкології - фото: з відкритих джерел

Британські вчені з'ясували, що вберегти себе від онкологічних захворювань допоможе простий відвар з кореня кульбаби. Подібний засіб можна придбати в будь-якій аптеці. Відвар з кореня кульбаби використовують також для посилення секреції травних залоз у вигляді жовчогінний засіб. Також такий відвар має кровоочисним, проносним і спазмолітичні властивості.

До слова, листя і стебла кульбаби нерідко використовують в їжу. Наприклад — в салати або супи. Вони містять вітамін В2. З сушених коренів роблять "кульбабову каву". З квіток роблять варення і вино. А з бутонів, що розкрилися, готують мед.

Лабораторні дослідження показали, що кульбаба може вбивати певні бактерії та інші мікроби. Було також виявлено, що він володіє протираковими властивостями. Згідно з дослідженнями, квітка багатий антиоксидантами, а це великий плюс при боротьбі з онкологією.

Кульбаба має естрогенну активність, отже, може зменшувати зростання ракових клітин. Рослина використовується в народній медицині для лікування багатьох недуг, повідомляється на сайті Меморіального онкологічного центру ім.Слоуна Кеттеринга.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що були названі ознаки, що вказують на те, що у вашому організмі надлишок солі. Також сайт інформував про те, що необхідно додати у свій раціон, якщо застуда застигла зненацька.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мария

20 травня 2021, 13:04

Как по мне, так лучший вариант защиты от рака это профилактические обследования и сдача анализов даже если нет жалоб на плохое самочувствие. Именно этот способ помог мне вовремя обратиться к онкологу в Киеве https://vartaclinic.com.ua/ru/onkologiya-kiev/ и пройти лечение без последствий для здоровья. Возможно отвар из корней одуванчиков и обладают свойствами, о которых написано в статье, но полагаться только на него нельзя.


Новини