Головна Новини Здоров'я народна медицина Названо заборонений при застуді та грипі продукт
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо заборонений при застуді та грипі продукт

Лікар і телеведучий Олександр М'ясников розповів, від якого продукту слід відмовитись під час застуди та грипу

28 листопада 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

У холодну пору року частішають випадки захворювання на грип та застуду. А під час хвороби наш організм ослаблений та підтримувати сили потрібно за допомогою правильних продуктів. Лікар Олександр М'ясников розповів, від чого слід відмовитись, щоб не нашкодити здоров'ю ще більше.

Названо заборонений при застуді та грипі продукт

Що не можна пити при застуді та грипі (фото з відкритих джерел)

Фахівець наполегливо рекомендує під час застуди та грипу відмовитись від вживання алкогольних напоїв. Річ у тому, що деякі люди вдаються до "народних засобів" і можуть для лікування випити кілька чарок горілки з чорним перцем, наприклад. Але такими діями можна завдати серйозної шкоди слизовій оболонці шлунка. Внаслідок "лікування" людина ризикує отримати не лише застуду, а й додаткове навантаження на ослаблений організм.

За словами лікаря, під час простудних захворювань краще пити багатий на цинк і магній курячий бульйон, оскільки він полегшує хворобливий стан організму. Крім того, важливо вживати багато рідини, у тому числі теплі напої, наприклад – чай із медом або журавлинний сік.

Нагадаємо, у сезон простудних захворювань потрібно зміцнювати свій імунітет, збагачуючи його вітамінами та корисними мікроелементами. Вчені з Австралії під час дослідження з'ясували, що у цій справі добре допомагає цинк.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор медичних наук із системи охорони здоров'я Клініки Майо Чарльз Пітерс рекомендує під час грипу вживати такі продукти.

Читайте також, що "підхопити" застуду чи грип у зимовий період не складе труднощів, але відновити здоров'я після захворювання може бути важко. На що варто звернути увагу?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

30 листопада 2021, 09:49

Цинк, Астрагал и Витамин С для лечения и профилактики простуды заказывай здесь https://dnsp.com.ua/p564052029-tsink-tabletkah.html


Новини