Головна Новини Здоров'я Захворювання та лікування Медики назвали продукт, який прискорює відновлення після коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали продукт, який прискорює відновлення після коронавірусу

Останнім часом у світі знову посилено заговорили про черговий спалах коронавірусної інфекції, яка почала стрімко мутувати.

31 січня 2023, 01:15 comments4171
Поділіться публікацією:

Фахівці рекомендують людям, які перехворіли на коронавірусну інфекцію (COVID-19) обов'язково переглянути свій раціон і включити в нього якомога більше рослинної їжі. Особливу увагу необхідно звернути на ягоди темного кольору, оскільки саме вони, на думку експертів, допоможуть швидше відновитись після перенесеної хвороби та підтримають ослаблений імунітет.

Медики назвали продукт, який прискорює відновлення після коронавірусу

Коронавірус/Фото: з відкритих джерел

Найкориснішими в цьому випадку є темні ягоди, адже вони містять велику кількість вітамінів С, Р та К, а також антиоксидантів, таких як поліпреноли, поліфеноли тощо.

Такі ягоди дійсно здатні прискорити процес остаточного одужання та відновлення після перенесеного коронавірусу.

Так, рекомендується включити до свого раціону чорноплідну горобину, чорну та червону смородину, ожину, лохину та шовковицю. Крім цього обов'язково "налягайте" на овочі та усіляку зелень. Завдяки цьому ваш організм отримує клітковину, вітамін В9, фолієву кислоту та порцію додаткових антиоксидантів. Все це також прискорює реабілітацію після коронавірусної хвороби.

Раніше "Коментарі" писали: Названо доступний напій, який ефективно очистить печінку. Печінка — це один із небагатьох органів, здатних до регенерації, тобто відновлення. Саме тому дуже важливо стежити за станом печінки та регулярно приділяти увагу її очищенню.

Читайте також: Лікарі назвали найпопулярнішу пластичну операцію у світі. Пластична хірургія останнім часом є дуже поширеною послугою і багато людей таким чином прагнуть зберегти свою молодість або позбутися недоліків, які заважають їм жити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини