Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який трав'яний чай визнаний одним із найкорисніших
commentss НОВИНИ Всі новини

Який трав'яний чай визнаний одним із найкорисніших

Експерти розповіли, що чай із кульбаб має низку корисних властивостей, тому його варто додати в раціон

5 липня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Чай — не тільки смачний, а ще й корисний напій, особливо, якщо зроблений на трав'яній основі. Медики зазначили, що свій раціон потрібно збагачувати чаєм із кульбаб, тому що він позитивно впливає на багато систем організму.

Який трав'яний чай визнаний одним із найкорисніших

Чай із кульбаб (фото з відкритих джерел)

Дослідники стверджують, що в його складі багато вітамінів, а також заліза, фосфору, калію, цинку, магнію та антиоксидантних речовин, які підтримують роботу організму і захищають його від розвитку серйозних захворювань. Чай із кульбаб користується популярністю серед прихильників здорового способу життя, а вчені називають його одним із найкорисніших трав'яних напоїв.

Річ у тому, що такий чай покращує роботу печінки, допомагаючи очищати кров від токсинів і шкідливих речовин, знижуючи цим навантаження на орган. Також чай із кульбаб допомагає виводити жовч із печінки й запобігає утворенню дрібних каменів у жовчному міхурі.

Також, за інформацією вчених, напій має велику кількість антиоксидантів, які нейтралізують в організмі дію вільних радикалів, запобігаючи процесу передчасного старіння і розвитку онкологічних захворювань. Вчені говорять, що в коренях рослини є сполуки, що змушують ракові клітини знищувати самих себе.

Нагадаємо, що чай — дуже смачний і корисний напій, але важливу роль відіграє сам процес його заварювання. Експерти не рекомендують вичавлювати чайний пакетик у чашку, як це робить багато людей, і пояснили чому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дослідник Стефан Боргвардт розповів, які напої варто вживати, якщо хочете поліпшити мозкову активність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини