Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який сік треба пити щодня, щоб бути здоровим
commentss НОВИНИ Всі новини

Який сік треба пити щодня, щоб бути здоровим

Експерти розповіли, який напій бажано вживати щодня, щоб покращити стан свого здоров'я

20 травня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Замість того, щоб пити солодку газовану воду, переходьте на натуральні фруктові соки, в яких значно більше корисних речовин та вітамінів. Зокрема експерти радять щодня вживати вишневий сік. У чому його перевага для здоров'я?

Який сік треба пити щодня, щоб бути здоровим

Названо сік, який потрібно пити щодня (фото з відкритих джерел)

Як виявилося, такий напій має цілу низку корисних властивостей. Наприклад, він здатний знизити артеріальний тиск, тим самим покращивши роботу серцево-судинної системи. А все тому, що вишневий сік містить поліфеноли та калій.

Також щоденне вживання натурального напою призводить до зниження в організмі рівня С-реактивного білка (СРБ), маркера запалення, тобто може полегшити біль при артриті — захворювання, при якому відбувається запальний процес у суглобах людини.

Експерти відзначають, що вишневий сік ще має протизапальні властивості, тому може бути корисний людям, які страждають на подагру, що характеризується набряком суглобів, найчастіше в суглобі великого пальця ноги. Декілька досліджень показали, що вишневий сік, вишня або вишневий екстракт можуть бути корисними для запобігання загостренням.

Крім того, у складі напою є фітохімічні речовини, зокрема, мелатонін, за допомогою якого регулюється цикл сну. Щоденне вживання фруктового соку допоможе покращити якість нічного відпочинку та його тривалість.

Нагадаємо, який натуральний сік допомагає сповільнити старіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що морква — смачний та корисний овоч, який додають до величезної кількості страв. Але як виявилося, не менш корисним є її сік. Експерти перерахували кілька унікальних властивостей, якими володіє такий напій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини