Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який натуральний сік допомагає уповільнити старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Який натуральний сік допомагає уповільнити старіння

Лікар-дієтолог Лора Бурак розповіла, який напій необхідно додати до свого раціону, якщо хочете на довше зберегти молодість та здоров'я організму

13 березня 2022, 00:25
Поділіться публікацією:

Кожному хочеться залишатися красивим, молодим та здоровим довгий час, але для того, щоб уповільнити процес старіння важливо стежити за своїм організмом, зокрема не забувати про фізичну активність та правильний раціон. Лікар-дієтолог Лора Бурак розповіла, який напій слід додати до меню, щоб зберегти на довше молодість.

Який натуральний сік допомагає уповільнити старіння

Як уповільнити старіння організму (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що в раціоні має бути більше овочів та зелені, бо вони багаті на вітаміни, мікроелементи та інші цінні речовини. Вона порекомендувала періодично вживати смузі із зелені та огірків, тому що цей напій може уповільнити процеси старіння. Для його приготування потрібно взяти шпинат, капусту кейл (кучеряву) та огірки. Все змішайте в блендері та насолоджуйтесь ефектом.

За словами фахівця, ці продукти містять антиоксидантні речовини, які сприяють виробленню колагену, а він дозволяє шкірі зберігати свою пружність, еластичність та здоровий зовнішній вигляд.

Також дієтолог рекомендує звернути увагу на капустяний сік, тому що він сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи.

Нагадаємо, що з віком кісткова тканина людини починає "зношуватися", тому можуть виникати болі в спині та інші проблеми з хребтом. Але китайські вчені стверджують, що можна мінімізувати цю проблему, додавши до раціону один фруктовий сік.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з давніх-давен гранат називають "королем" фруктів, а все через те, що в його складі міститься велика кількість вітамінів, корисних речовин і антиоксидантів. Але для здоров'я корисний не тільки плід, але його сік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини