Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який продукт знижує цукор у крові за 15 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Який продукт знижує цукор у крові за 15 хвилин

Експерти розповіли, який продукт допоможе швидко та ефективно знизити рівень цукру в крові

15 листопада 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Підвищений цукор у крові впливає на загальне самопочуття і якщо не вживати жодних заходів, то можна спровокувати серйозні ускладнення. Людям з діабетом і у яких схильність до захворювання рекомендують переглянути свій раціон та додати до нього простий продукт.

Який продукт знижує цукор у крові за 15 хвилин

Як знизити цукор (фото з відкритих джерел)

Дослідники з'ясували, що швидко знизити рівень цукру в крові можна за допомогою мигдалю. Такі висновки зробили вчені завдяки експерименту, в якому брали участь 100 жителів Нової Зеландії. Вони з'їдали щодня щонайменше 42,5 г сирого мигдалю чи солодкого печива, на частку обох закусок припадало 10% від загального споживання калорій. У день тестування учасники їли стандартний сніданок, а за дві години – горіхи або печиво.

Показники рівня глюкози в крові вимірювалися перед їжею, а потім через 15 або 30 хвилин після їди. Дослідження показало, що цукор був значно нижчим у тих добровольців, які вживали мигдаль.

До речі, цей вид горіха багатий на вітаміни А, С, Е, групи В, а також кальцій, калій, марганець, цинк, залізо, а також цінні амінокислоти.

Нагадаємо, що в раціоні горіхи займають почесне місце, тому що є джерелом багатьох вітамінів, антиоксидантів та інших цінних речовин. Особливу увагу експерти радять звернути на мигдаль. Чим же цей горіх такий корисний для організму?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що деякі харчові продукти можуть помітно покращити стан нашого організму. Але тільки при систематичному та щоденному вживанні. І горіхи мигдалю – саме один із таких продуктів.

Читайте також, який горіх виявився ефективним засобом від 10 недуг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини