Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі розповіли про неймовірну користь мигдалю
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли про неймовірну користь мигдалю

Мигдаль запобігає різним захворюванням

3 листопада 2020, 09:45
Поділіться публікацією:

У раціоні харчування горіхи займають почесне місце, тому що є джерелом багатьох вітамінів, антиоксидантів та інших цінних речовин. Особливу увагу експерти радять звернути на мигдаль. Чим же цей горіх так корисний для організму?

Лікарі розповіли про неймовірну користь мигдалю

мигдаль (фото з відкритих джерел)

При щоденному вживанні, за словами дослідників, мигдаль сприятливо впливає на роботу мозку, травної системи й в цілому на показники здоров'я. Він багатий на залізо (нормалізує нервову систему), вітамін Е (запобігає старінню), магній (покращує роботу мозку) та інші елементи, які сприяють правильній роботі організму.

Але крім цього, вчені назвали його дивовижні властивості. Виявилося, що мигдаль швидко та ефективно бореться з метеоризмом (здуттям живота). Річ у тому, що цей горіх містить багато білка, харчових волокон, калію, які незамінні в лікування різного роду харчових розладів.

Також до складу мигдалю входять ненасичені жирні кислоти, які знижують в організмі рівень "поганого" холестерину, захищаючи серцево-судинну систему від розвитку багатьох захворювань. Ще разом з клітковиною ці кислоти регулюють рівень глюкози в крові, запобігаючи розвитку діабету другого типу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, для кого горіхи можуть бути небезпечними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини