Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який овоч допомагає швидко знизити цукор у крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Який овоч допомагає швидко знизити цукор у крові

Експерти розповіли, який простий овоч необхідно додати до раціону, якщо у вас у крові підвищений рівень цукру

27 жовтня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Людям з підвищеним цукром у крові необхідно вносити серйозні корективи до свого раціону, щоб стабілізувати показники та покращити стан здоров'я. Експерти рекомендують вживати часник.

Який овоч допомагає швидко знизити цукор у крові

Як знизити цукор у крові (фото з відкритих джерел)

Відомо, що цей звичайний овоч є справжнім "другом" діабетиків, оскільки допомагає нормалізувати в крові рівень глюкози завдяки дії аліцину — органічної сполуки.

Дослідники з'ясували, що достатньо вживати щодня до 1,5 г часнику і тоді цукор знизиться. Такий ефект продемонстрували добровольці, які взяли участь в експерименті, який тривав два тижні. Крім цього, вживання овочів допомогло знизити рівень ліпопротеїнів низької щільності в крові.

Але фахівці також нагадали, що змінювати раціон пацієнтам з цукровим діабетом дозволяється тільки після консультації з лікарем.

Нагадаємо, вчені з'ясували, що зелений горошок здатний знизити рівень цукру у крові. У ході досліджень з'ясувалося, що овоч може запобігти розвитку хронічних захворювань та знизити запалення в організмі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що злаки займають особливе місце у живильному ланцюжку, тому їх варто періодично додавати до свого раціону. І одним із найкорисніших злаків є булгур. Його регулярне вживання призводить до зниження цукру в крові, який може накопичуватися в організмі та становити серйозну загрозу здоров'ю

Читайте також, що при цукровому діабеті рекомендується вживати томатний сік, тому що він допомагає нормалізувати обмін речовин і покращити реакцію організму на інсулін. Лікар-дієтолог Ольга Павлова на своїй сторінці в Instagram розповіла, які ще корисні властивості має цей сік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини