Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який напій знімає запалення в організмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій знімає запалення в організмі

Американські вчені в ході дослідження з'ясували, який напій може знизити запальні процеси в організмі

25 жовтня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Якщо хочете захистити свій організм і знизити в ньому запальні процеси, експерти рекомендують додати в раціон натуральний апельсиновий сік. Виявилося, що цей напій має низку переваг для здоров'я.

Який напій знімає запалення в організмі

Як лікувати запалення (фото з відкритих джерел)

Американські дослідники відзначають, що мова йде тільки про натуральний сік, без додавання цукру і різних смакових добавок. Напій знижує окислювальний стрес і запальні процеси в організмі, тому що містить у своєму складі багато різних з'єднань і корисних речовин.

Натуральний апельсиновий сік значно знижує рівень відомого маркера запалення — інтерлейкіну 6, як у здорових людей, так і у дорослих з хронічними запаленнями. Він багатий на флавоноїди та аскорбінову кислоту.

Нагадаємо, чай улун називають еліксиром молодості та здоров'я, тому що в його складі міститься велика кількість антиоксидантних речовин, які запобігають старінню і пошкодженню клітин. Світлі сорти напою допомагають нормалізувати рівень холестерину в крові, а також покращують стан судин. Так, від яких трьох захворювань захищає цей напій?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що поява "апельсинової кірки" може бути викликана різними факторами, в тому числі й харчуванням. Є продукти, які допомагають привести шкіру в тонус і позбавляють від целюліту, а є такі, що провокують його появу. Експерти розповіли про напої, які краще виключити з раціону, якщо хочете позбутися від проблеми.

Читайте також, кава є одним з найпопулярніших напоїв у світі, адже мільйони людей не уявляють без нього свій ранок. Але виробництво кави несе з собою високий рівень емісій СО2 (вуглекислого газу). Дослідник Марк Маслин визначив, який кавовий напій найшкідливіший для природи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини