Головна Новини Здоров'я наше тіло Який напій здатний захистити від трьох хвороб
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій здатний захистити від трьох хвороб

Експерти розповіли про корисні властивості чаю улуна, які захищають організм від розвитку трьох захворювань

12 жовтня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Чай є одним з найбільш смачних і корисних напоїв, тому що містить цінні для організму речовини. Є різні види чаю й експерти рекомендують звернути увагу на ароматний улун.

Який напій здатний захистити від трьох хвороб

Який напій здатний захистити від трьох хвороб (фото з відкритих джерел)

Вчені відзначають, що цей вид чаю називають еліксиром молодості та здоров'я, тому що в його складі міститься велика кількість антиоксидантних речовин, які запобігають старінню і пошкодженню клітин. Світлі сорти напою допомагають нормалізувати рівень холестерину в крові, а також покращують стан судин. Так, від яких трьох захворювань захищає цей чай?

Контроль діабету 2 типу

Американські вчені довели, чай улун в поєднанні зі звичайними гіперглікемічними препаратами може збалансувати рівень цукру в крові й запобігти його різким скачкам.

Протиракові властивості

У складі чаю багато поліфенольних сполук, які допомагають нейтралізувати дію вільних радикалів в організмі. Експерти також кажуть, що регулярне вживання напою здатне пригнічувати ріст ракових клітин.

Від стресу

Японські вчені довели, що чай улун істотно знижує стрес і занепокоєння, а все через тих же поліфенолів, якими він багатий.

Нагадаємо, медики рекомендують збагатити свій раціон томатним соком, тому що цей напій володіє багатьма корисними властивостями, зокрема очищає організм від токсинів і знижує холестерин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, щоб налагодити роботу імунної системи, не страждати від застуди й нежиті з настанням холодів, багато лікарів рекомендують вживати напої для підвищення імунітету.

Читайте також, який напій п'ють супермоделі, щоб бути стрункими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини