Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які напої провокують появу целюліту
commentss НОВИНИ Всі новини

Які напої провокують появу целюліту

Експерти перерахували напої, які необхідно виключити з раціону, якщо не хочете, щоб у вас утворився целюліт

13 липня 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Поява "апельсинової кірки" може бути викликано різними факторами, в тому числі й харчуванням. Є продукти, які допомагають привести шкіру в тонус і позбавляють від целюліту, а є такі, що провокують його появу. Експерти розповіли про напої, які краще виключити з раціону, якщо хочете позбутися від проблеми.

Які напої провокують появу целюліту

Які напої провокують появу целюліту / Фото : Jachta Trakai

Кава

Не варто зловживати бадьорливим напоєм, особливо, розчинним, тому що кофеїн стимулює в організмі вироблення адреналіну, що може зробити прояви целюліту більш явними. Краще віддайте перевагу цикорію, тому що він очищає організм від токсинів і шлаків і допомагає нормалізувати вагу.

Оброблене молоко

Експерти кажуть, що "магазинне" молоко проходить кілька процесів обробки й організму його складніше переварити. А неперетравлені речовини всмоктуються в крові й відкладаються під шкірою, провокуючи запальні процеси, набряклість і целюліт.

Газована вода

У таких напоях міститься велика кількість цукру й інших добавок, які шкодять здоров'ю і провокують утворення "апельсинової кірки", навіть мінеральна вода на це здатна. Гази затримують воду в організмі й порушують мікроциркуляцію: через це з'являється набряклість і застої

Пиво і сидр

Хмільний напій, як відомо, містить рослинний естроген — гормон, який транспортує шлаки з життєво важливих органів в ті місця, де продукти розпаду будуть менш небезпечні для організму. Саме там і утворюється целюліт. Плюс до всього, алкогольні напої підвищують апетит.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що целюліт доставляє жінкам масу неприємностей своїм зовнішнім виглядом, схожим на "апельсинову кірку". Але є перевірені народні засоби, які можуть перемогти цю проблему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини