Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який напій впливає на здоров'я серця і продовження життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій впливає на здоров'я серця і продовження життя

Експерти рекомендують додати в раціон напій з ревеню, тому що він позитивно впливає на здоров'я серця

8 серпня 2021, 08:35 comments1230
Поділіться публікацією:

Для зміцнення серцево-судинної системи — однієї з найважливіших в організмі, експерти рекомендують пити чай з ревенем. Що ж особливого в цьому напої?

Який напій впливає на здоров'я серця і продовження життя

Напій з ревеню (фото з відкритих джерел)

Дослідники відзначили, що чай на основі цієї трав'янистої рослини багатий на вітаміни С, В, а також фосфор, магній, калій, антиоксидантні речовини, які потрібні для підтримки роботи всього організму. Цей чай позитивно впливає на здоров'я серця, зокрема знижує в крові рівень "шкідливого" холестерину, а також запобігає розвитку деяких видів раку, сприяючи продовженню життя.

Зараз вчені проводять дослідження, які дозволять розробити ліки на основі ревеню. Вони будуть допомагати при різних захворюваннях серця.

За словами експертів, ревінь — відмінне джерело вітаміну К, який потрібен для зміцнення кісток і зниження ризику кальцифікації кровоносних судин. Ще ця рослина має здатність поліпшити апетит, а також нормалізувати функції шлунково-кишкового тракту. Після проведених експериментів було виявлено, що ревінь містить в собі унікальну речовину — хризаробін. Завдяки цьому рослина є прекрасним засобом для боротьби з псоріазом.

Крім цього, чай з ароматом ревеню має сечогінну і жовчогінну дії, допомагає позбутися від набряклості й нормалізує роботу багатьох внутрішніх органів.

Нагадаємо, якщо ви хочете позбутися від жиру на животі, тоді потрібно переглянути свій раціон і зайнятися фізичною активністю. Експерти кажуть, що в меню слід додати продукти та напої, які допоможуть схуднути. Що входить в цей список?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти назвали напої, якими не варто зловживати, тому що вони здатні вдарити по печінці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини