Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який популярний напій спалює жир на животі
commentss НОВИНИ Всі новини

Який популярний напій спалює жир на животі

Експерти розповіли, що в боротьбі з жиром на животі ефективно допомагає звичайний зелений чай, адже в ньому багато катехінів

5 серпня 2021, 08:55 comments1051
Поділіться публікацією:

Якщо ви хочете позбутися від жиру на животі, тоді потрібно переглянути свій раціон і зайнятися фізичною активністю. Експерти кажуть, що в меню слід додати продукти й напої, які допоможуть схуднути. Що входить в цей список?

Який популярний напій спалює жир на животі

Як спалити жир на животі / Фото: Shutterstock

Фахівці відзначили, що найефективнішими для усунення жиру в області живота є свіжі фрукти, овочі, а також зелений чай. Такі висновки вчені зробили на основі результатів експерименту, в якому взяли участь дорослі жителі Китаю. Добровольців розділили на дві групи: одна кожен день протягом 12 тижнів вживала зелений чай, а друга — обходилася без напою.

Дослідження показало, що добровольці з першої групи набагато ефективніше спалювали жир на животі, ніж учасники другої. Показники середньої площі вісцерального жиру, маси тіла і жирових відкладень значно зменшилися в процесі вживання багатого катехинами чаю. Річ у тому, що цей напій прискорює обмінні процеси, а значить організм витрачає більше калорій.

Вчені також рекомендують додати в раціон свіжі овочі та фрукти, а також продукти, багаті на клітковину. Але цукор і сіль слід виключити. У боротьбі з жиром на животі також допоможе звичайна вода (пити потрібно від 6 до 8 склянок на день) і знежирені молочні напої.

Нагадаємо, що експерт У Тхі Хун Хуонг розповів, які звичайні продукти допоможуть зменшити кількість жиру в області живота.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що від вісцерального жиру в області живота потрібно позбавлятися не тільки, щоб виглядати красиво, але, і щоб запобігти серйозним ускладненням і захворюванням, зокрема проблемам з серцево-судинною системою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини