Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Сім продуктів, які допоможуть "зігнати" жир із живота
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім продуктів, які допоможуть "зігнати" жир із живота

Тим, хто хоче позбутися від кількох зайвих кілограмів, прийдуть на допомогу огірки і грейпфрути

29 травня 2021, 13:35 comments2807
Поділіться публікацією:

Літо вже занадто близько, а багацько із нас все ще турбується про те, як виглядатиме в легкому одязі або в купальниках на пляжі. Тоді саме час сісти на легку дієту, звернувшись за допомогою до кількох звичних продуктів. За інформацією в'єтнамського видання VnExpress, серед продуктів, котрі спалюють жирок на животі, знаходяться огірки, чилі й лимонна вода.

Сім продуктів, які допоможуть "зігнати" жир із живота

Прибрати жир із живота допоможуть огірки. Фото із відкритих джерел

Портал цитує місцевого медика Во Тхі Хун Хуонга, який підкреслює необхідність боротися із жиром на животі. Все тому, що він може "стимулювати" розвиток діабету, різних серцевих захворювань і навіть раку.

Спеціаліст щиро рекомендує почати заняття спортом, а також внести до раціону кілька звичайних продуктів, які допоможуть зменшити кількість жиру в організмі.

Огірки

Це одні із найбільш низькокалорійних овочів. У 100 грамах огірка міститься лише 16 калорій. Також овоч містить бета-каротин — антиоксидант, який допомагає шкірі повільніше старіти. А ще в огірках є діацід, винна кислота, яка заважає вуглеводам трансформуватися в жир.

Зелений чай

У зеленому чаї містяться катехіни, які всіляко допомагають людині схуднути. Ці сполуки стимулюють організм до спалювання жиру і підсилюють обмін речовин. Плюс зелений чай — відмінне джерело антиоксиданту EGCG, який пригнічує гормон нораденалін, таким чином розщеплюючи жир.

Яблучний оцет

Логічно, що в цій приправі міститься багато оцтової кислоти. Вона допомагає стабілізувати рівень цукру в крові. Поміж іншого ця кислота прискорює обмін речовин, спалюючи багато калорій. Пити оцет, зрозуміло, не варто, але додавати його в салати та інші страви рекомендується.

Чилі

Якщо ви любитель гострої їжі, цей продукт для боротьби із жирком на животі — для вас. У перці чилі багато капсаїцину, сполуки, яка допомагає підвищити метаболізм. Зрозуміло, ріст жирових клітин таким чином сповільнюється.

Вода з лимоном

Вживання лимонної води — ефективний спосіб не тільки зменшити кількість жиру, а й очистити організм. У лимоні багато лимонної кислоти, яка сприяє енергетичному обміну. Також вона корисна для травної системи. Але фахівці попереджають: пити таку воду на порожній шлунок не можна, ризикуєте заробити гастрит або щось гірше.

Грейпфрут

У цих цитрусах дуже багато вітаміну С. Як ми знаємо, він допомагає зміцненню імунітету, а клітковина покращує обмін речовин. Лікарі ж відзначають ще великий вміст флавоноїдів у грейпфрутах — саме вони і допомагають спалювати зайвий жир.

Гіркий гарбуз (гірка диня)

Один із найбільш непопулярних для українців продуктів в цьому списку. Втім, якщо ви "по екзотиці", то гіркий гарбуз підійде вам ідеально. Мінімум калорій і високий вміст клітковини допоможуть організму влаштувати детокс і забезпечать довге відчуття ситості.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про найпростіший спосіб зменшити кількість жиру в районі живота. Деталі — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, які ще напої можуть стимулювати організм скинути зайву вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

31 травня 2021, 05:18

Натуральные сжигатели жира! Качество GMP За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини