Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який напій допоможе швидко схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій допоможе швидко схуднути

Лікар-нутриціолог Катерина Тихонова розповіла про напій, за допомогою якого можна позбутися від зайвих кілограмів

25 серпня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Шлях до стрункої та підтягнутої фігури може бути складним, але за допомогою правильних продуктів і напоїв позбутися зайвої ваги значно простіше і швидше. На своїй сторінці в Instagram лікар-нутриціолог Катерина Тихонова розповіла, який напій варто додати в раціон.

Який напій допоможе швидко схуднути

Як швидко схуднути / Фото: flickr.com

Спеціаліст зазначила, що схуднути допоможе яблучний оцет. Його потрібно пити щодня по 1-2 склянки. Але його потрібно приймати тільки в розведеному вигляді (1 столова ложка оцту на склянку звичайної води). Вживати напій потрібно за 30 хвилин до прийому їжі або через пів години після їди. Найзручніше приймати яблучний укус у капсулах.

Відомо, що в складі яблучного оцту міститься багато вітамінів, антиоксидантів і корисних речовин, зокрема кальцій, магній, залізо, кремній, фосфор і калій. Напій очищає організм від шлаків і токсинів, покращує роботу травлення, допомагає нормалізувати тиск і рівень цукру в крові.

А ще в яблучному оцті багато пектину, який насичує організм "повільними" вуглеводами, контролює голод і розщеплює поліненасичені жирні кислоти.

Але перш ніж вживати напій, варто ознайомитися з його протипоказаннями. Яблучний укус не рекомендується пити людям, у яких діагностовано гастрит, цистит, виразку шлунка або ниркову недостатність.

Який напій допоможе швидко схуднути - фото 2

Нагадаємо, що схуднення уві сні - не міф, а нормальний фізіологічний процес. Дослідники з Цукубського університету в Японії з'ясували, що чай улун сприяє розщепленню жирів під час нічного відпочинку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які горіхи можна їсти при схудненні й у якій кількості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини