Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який чай допомагає схуднути під час сну
commentss НОВИНИ Всі новини

Який чай допомагає схуднути під час сну

Японські дослідники заявили, що худнути під час сну можливо, а допоможуть в цій справі кілька чашок чаю улун

18 серпня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Схуднення уві сні — не міф, а нормальний фізіологічний процес. Дослідники з Цукубского університету в Японії з'ясували, що чай улун сприяє розщепленню жирів під час нічного відпочинку.

Який чай допомагає схуднути під час сну

Як схуднути під час сну (фото з відкритих джерел)

Вчені відзначили, що позбудеться від зайвих кілограмів можна за допомогою чаю улун — унікального продукту, який відрізняється терміном збору, а також особливими технологіями сушіння та обробки. Потрібно перед сном випити дві чашки чаю, і він збільшить процес розщеплення жирів, сприяючи цим схудненню під час сну. Такий висновок експерти зробили на основі результатів дослідження. У добровольців, які перед сном вживали цей напій, дійсно прискорювався обмін речовин в нічний час, і вони ефективніше спалювали калорії, в порівнянні з учасниками, які приймали плацебо.

Відзначимо, що цей вид чаю багатий на вітаміни, мінерали, зокрема кальцій, калій, селен, марганець, а також антиоксидантні речовини. Цей напій також використовую для зменшення симптомів хронічних захворювань, зміцнення структури кісткової тканини й поліпшення стану шкіри та зубів.

Нагадаємо, що кожен мріє мати красиву і струнку фігуру, але не кожному вдається досягти такого результату. Для цього, за словами фітнес-тренера Марини Боржемської потрібні всього дві важливі складові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що регулярне вживання чаю з корицею зменшує ризик розвитку атеросклерозу, ішемічної хвороби серця та інших проблем зі здоров'ям. Також експерти відзначили, що напій зміцнює імунну систему, тому що пряність має противірусну та антисептичну дію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини