Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яка добавка здатна зробити чай максимально корисним
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка добавка здатна зробити чай максимально корисним

Експерти розповіли, що в чай необхідно додавати корицю, тоді напій буде максимально корисним для здоров'я

5 травня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Чай — один з найпопулярніших і смачних напоїв у світі, який має цілу низку корисних властивостей. Але експерти рекомендують додавати в нього корицю, стверджуючи, що ця добавка максимально посилить його користь для здоров'я. Що ж в ній особливого?

Яка добавка здатна зробити чай максимально корисним

Що додати в чай, щоб він був більш корисним / фото: Getty Images

Дослідження показали, що вживання чаю з корицею допомагає нормалізувати рівень цукру в крові. Це, як вважають експерти, викликано зниженням чутливості до інсуліну. Також напій допоможе в боротьбі із зайвими кілограмами, тому що кориця прискорює метаболізм, стимулює травлення і мінімізує скупчення шлаків і токсинів в організмі.

Ще одне дослідження показало, що чай з додаванням цієї пряності допомагає знижувати рівень "шкідливого" холестерину, покращуючи тим самим роботу серцево-судинної системи. Регулярне вживання цього напою зменшує ризик розвитку атеросклерозу, ішемічної хвороби серця та інших проблем зі здоров'ям.

Також експерти відзначили, що чай з корицею зміцнює імунну систему, тому що пряність має противірусну та антисептичну дію. А на тлі пандемії коронавірусу це дуже актуально.

Нагадаємо, що вранці медики рекомендують пити трав'яний чай з лемонграсу, замість кави, газованої води та фруктових соків. Фахівці відзначають, що цей напій, випитий з ранку, допомагає поліпшити роботу практично всіх систем організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що будь-який чай ідеально підходить для людей, які намагаються скинути "зайві боки". Все тому, що в цьому напої не міститься зайвих калорій. Однак лимонний чай при схудненні й зовсім незамінний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини