Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо чай, який допоможе схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо чай, який допоможе схуднути

Якщо вам хочеться до літа скинути кілька зайвих кілограмів, додайте у свій раціон лимонний чай

1 травня 2021, 23:59
Поділіться публікацією:

Про користь різних чаїв ходять мало не легенди. Чорний, зелений, білий, фруктовий — улюблений гарячий напій мільйонів має різні види. Деякі із них навіть можуть допомогти при схудненні, повідомляє The Health Site.

Названо чай, який допоможе схуднути

Лимонний чай допомагає при схудненні. Фото із відкритих джерел

Будь-який чай ідеально підходить для людей, котрі намагаються скинути "зайві боки". Все тому, що в цьому напої не міститься зайвих калорій. Однак лимонний чай при схудненні і зовсім незамінний.

Як відомо, в цьому напої завдяки лимону міститься чимало вітаміну С. Багатий цей напій і на розчинну клітковину. Якщо вживати подібний напій, ви довше будете відчувати ситість. А ще лимонний чай допоможе організму очиститися від багатьох токсинів, які накопичилися всередині.

Також окремі складові чаю будуть стимулювати прискорення метаболізму. Це допоможе швидше переробляти їжу, яку ми вживаємо, в енергію для подальшої денної активності.

Якщо ж до лимонного чаю додати ще й мед, то це допоможе не підвищувати рівень цукру в крові. При цьому кількість поживних речовин тільки збільшиться.

Найчастіше такий напій готують із розсипного чаю. Залийте наявну в будинку заварку окропом, дайте настоятися кілька хвилин, а після додайте свіжий лимонний сік і цукор. Після цього слід все гарненько перемішати і процідити.

Пити такий чай можна як гарячим, так і холодним. Додавання цукру є опціональним. Якщо ж ви не просто підтримуєте організм, а дійсно хочете схуднути, то краще замінити його медом. Пити більше двох склянок на день не рекомендується.

Фахівці стверджують, що вживання лимонного чаю худнуть необхідно поєднати з правильним харчуванням і хоча б легкими спортивними вправами. У комплексі це буде працювати куди ефективніше.

І так — якщо ви любитель випити кави з ранку, то спробуйте замінити її лимонним чаєм. Заряд бадьорості на весь день все одно гарантований, але ще і фігуру зможете підправити.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який чай найкраще допомагає, якщо у вас підвищена тривожність або депресія.

Також на порталі ви можете дізнатися про п'ять причин щодня вживати чай каркаде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

3 травня 2021, 05:19

Натуральные сжигатели жира! Качество GMP За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини