Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що краще пити вранці: названо найкорисніший чай
commentss НОВИНИ Всі новини

Що краще пити вранці: названо найкорисніший чай

Цей чай люблять за незвичайний присмак і аромат, який бадьорить

15 березня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Відмовтеся під час ранкового прийому їжі від газованої води та фруктових соків і віддайте перевагу трав'яному напою з лемонграсу. Експерти кажуть, що він не тільки підбадьорить, а й принесе організму багато користі.

Що краще пити вранці: названо найкорисніший чай

Який чай найкорисніший на сніданок / фото: Shutterstock / Fotodom

Лемонграс люблять за незвичайний лимонний присмак, який бадьорить аромат і м'який смак. У його складі багато вітамінів, нікотинової кислоти, цинку, заліза, фосфору та інших цінних мікроелементів. Такий багатий склад лемонграсу має протимікробну, бактерицидну, ранозагоювальну та антисептичну дію.

Фахівці відзначають, що напій, випитий з ранку, допомагає поліпшити роботу травної системи, оскільки містить харчові волокна. Лемонграс, згідно з дослідженням, вбиває сальмонелу і кишкову паличку, які вважаються найпоширенішими причинами гастроентериту.

Також напій захищає здоров'я серця. У лемонграсі містяться поліфеноли — потужні антиоксиданти, які зміцнюють стінки судин, запобігають розвитку атеросклерозу, знижують рівень "поганого" холестерину. Крім того, він є хорошим джерелом калію, який, як відомо, регулює кров'яний тиск.

Ще лемонграс швидко виводить токсини, тому підійде в якості першої допомоги. Крім того, він корисний для поліпшення роботи нирок.

Нагадаємо, що вчені визначили чай, який найкраще справляється з тривожністю і депресивним станом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що названий чай, який подовжує життя. Це напій родом з Індії, отриманий в результаті змішування чорного чаю, молока та індійських трав і спецій. Чай може захистити організм від скупчення жирів в артеріях, а це значить, що ризик серцевого нападу значно зменшується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини