Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Фахівці назвали чай, який продовжує життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Фахівці назвали чай, який продовжує життя

В Індії цей чай вважається еліксиром здоров'я

16 грудня 2020, 17:43
Поділіться публікацією:

Нерідко можна почути, що вживання певного продукту може продовжити людське життя. Фахівці вважають, що в цей список входить також і чай масала. Це напій родом з Індії, отриманий в результаті змішування чорного чаю, молока і індійських трав і спецій.

Фахівці назвали чай, який продовжує життя

ФОТО: З відкритих джерел

Департамент харчування в Сільськогосподарському університеті Пакистану провів дослідження і встановив, що цей чай дуже корисний для людини. Через те, що в напої міститься імбир, після вживання в крові знижується цукор. Ще в Масалов міститься не менше корисна кориця, знижує рівень холестерину. Доведено і те, що цей чай може захистити організм від скупчення жирів в артеріях, а це значить, що ризик серцевого нападу значно зменшується.

Наукові співробітники розповіли також і про те, що завдяки молоку, що міститься в чаї, напій багатий білком. А білок в свою чергу пригнічує апетит. У зв'язку з цим масала ще виконує профілактику переїдання. Фахівці вважають, що завдяки всім своїм корисним властивостям, цей чай і справді здатний продовжити людині життя.

Рецепт чаю масала:

Інгредієнти:

- Імбир,

- Молоко,

- Кориця,

- Вода,

- Гвоздика,

- Мускатний горіх,

- Чорний чай,

- Коричневий цукор,

- Кардамон,

- Запашний перець.

Для приготування знадобиться закип'ятити воду і при появі перших бульбашок ложкою почати робити спіраль за годинниковою стрілкою в чашці. Після цього додати в воду цукор, і всі спеції, попередньо подрібнені. Довести до кипіння, дати настоятися 5 хвилин, процідити і влити в чай тепле молоко.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що дієтолог розкрила спосіб не набрати зайву вагу за свята , а також про те, чим небезпечне підвищення температури тіла вечорами .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини