Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які горіхи можна їсти при схудненні і в якій кількості
commentss НОВИНИ Всі новини

Які горіхи можна їсти при схудненні і в якій кількості

Експерти розповіли, які горіхи можна їсти під час дієти та в якій кількості

15 квітня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Горіхи — це не тільки смачні ласощі, але ще і дуже корисний продукт. У їх складі багато вітамінів, мікроелементів і антиоксидантних речовин, тому вони повинні бути присутніми в раціоні. Але, що робити, якщо ви сіли на дієту? Які горіхи можна при схудненні й в якій кількості?

Які горіхи можна їсти при схудненні і в якій кількості

Чи можна їсти горіхи при схудненні (фото з відкритих джерел)

Всім відомо, що горіхи мають високу калорійність і можуть конкурувати з улюбленим десертом або шоколадним тістечком. Але це не означає, що від горіхів потрібно відмовитися, якщо ви стежите за фігурою. Експерти кажуть, що просто все повинно бути в міру. Дослідження показують, що люди, що вживають в їжу горіхи 1-2 рази в тиждень позбавляються від зайвої ваги на 50% швидше, ніж ті, хто від них повністю відмовився.

Якщо ви хочете швидко схуднути й не перевантажувати організм зайвими калоріями, включіть у свій раціон наступні види горіхів:

— Волоські. У їх складі багато білка і клітковини, які є основними "ворогами" неконтрольованого апетиту і жирових запасів. Експерти радять вживати в день не більше 35 г.

— Мигдаль. Він багатий на білки, вуглеводи, омега-3, фтор, калій, йод та інші мінерали. Протягом дня допускається з'їдати не більше 25-30 г мигдалю.

— Фундук. В горісі міститься близько 25 необхідних людині амінокислот і понад 75% необхідних жирів. Кількість з'їденого фундука в добу для тих, хто стежить за вагою, не повинно перевищувати 28 г.

— Фісташки. Ці горішки дозволяють зберігати бадьорість і додатково підживлюють енергією. Фісташки є низькокалорійними горіхами, в 30 фісташках знаходиться всього близько 100 калорій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який горіх виявився ефективним засобом від 10 недуг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини