Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який «копійчаний» овоч допомагає уповільнити старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Який «копійчаний» овоч допомагає уповільнити старіння

Лікар із США Люсія Гарсія розповіла, який доступний та бюджетний овоч допомагає уповільнити процес старіння

20 грудня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Поліпшити стан здоров'я та уповільнити старіння можна за допомогою одного продукту, який не тільки смачний і корисний, але ще й бюджетний. Американський фахівець Люсія Гарсія зазначила, що йдеться про капусту.

Який «копійчаний» овоч допомагає уповільнити старіння

Як уповільнити старіння (фото з відкритих джерел)

Відомо, що овоч багатий на вітаміни А, Е, С, В, а також фосфор, кальцій, магній, залізо та інші цінні мікроелементи, які підтримують тонус організму. Капуста є низькокалорійним овочем, у 100 г продукту міститься всього 25 калорій, у вміст води у ній досягає майже 90%.

Експерт зазначила, що капуста має сильну антиоксидантну та антивікову дію, завдяки яким може уповільнити швидкість старіння клітин, уповільнюючи цим процес старіння організму в цілому. А також антиоксиданти допомагають боротися з вільними радикалами, запобігаючи розвитку небезпечних захворювань.

У зимово-весняний період користь капусти для організму полягає у її здатності зміцнити імунну систему. При чому кількість вітаміну С збільшується при квашенні.

Нагадаємо, що в раціоні обов'язково повинні бути різні овочі й особливу увагу варто звернути на брюссельську капусту. Як виявилося, цей продукт має низку дивовижних властивостей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-нутриціолог Анна Павличова розповіла, яким людям рекомендується обмежити у раціоні квашену капусту та чому.

Читайте також, що всіма улюблена чорниця містить антоціанін, який має потужну антиоксидантну дію. Говорячи простою мовою, речовина забезпечує чорницю здатністю виводити з організму шлаки та токсини, які прискорюють процес старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини