Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який горіх дуже корисний для жіночого здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Який горіх дуже корисний для жіночого здоров'я

Експерти розповіли, що горіхи макадамія дуже корисні для здоров'я, особливо жіночого: у чому їх секрет

12 жовтня 2021, 08:30
Поділіться публікацією:

Те, що горіхи обов'язково повинні бути в раціоні, знають всі, оскільки цей продукт має ряд вітамінів і корисних мікроелементів. А чи чули ви про такий горіх, як макадамія? Експерти особливо рекомендують його жінкам.

Який горіх дуже корисний для жіночого здоров'я

Горіх макадамія (фото з відкритих джерел)

Відзначається, що горіх макадамія зростає в Австралії й багатий на кальцій, фосфор, мідь, ненасичені жирні кислоти, цинк, клітковину, вітаміни В, Е і РР, які потрібні організму для підтримки здоров'я.

За словами експертів, вживання цих горіхів допомагає нормалізувати роботу нервової системи, зміцнює імунітет, поліпшує пам'ять, зір, а також метаболізм. Макадамія буде особливо корисний для дівчат, у яких є проблеми з волоссям, оскільки містить багато корисних жирів, які зміцнюють волосся зсередини. В результаті воно виходить еластичним та красивим.

Крім цього, австралійські горіхи покращують роботу серцево-судинної системи, позбавляють від мігрені, авітамінозу і простудних захворювань. Також продукт має антиоксидантні властивості й омолоджуючий ефект, тому часто стає важливим компонентом масок для обличчя.

аПри цьому, лікарі кажуть, що алергікам і годуючим мамам з обережністю потрібно вживати макадамію, а людям, у яких гостра фаза захворювань шлунка або кишківник, вони зовсім протипоказані.

Нагадаємо, волоські горіхи багаті жирними кислотами, антиоксидантами й клітковиною, проте їх регулярне споживання може бути шкідливим для здоров'я. Властивості продукту назвала американський дієтолог Лорен Манакер

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який горіх допоможе захиститися від діабету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини