Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Якими продуктами зміцнювати імунітет восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Якими продуктами зміцнювати імунітет восени

Лікар-дієтолог Наталія Герасимова розповіла, за допомогою яких продуктів можна зміцнити імунітет восени

26 серпня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Восени загострюються хронічні захворювання, а ризик підхопити простуду і грип істотно зростає. І щоб убезпечити своє здоров'я, потрібно вже зайнятися зміцненням своєї імунної системи. Лікар-дієтолог Наталія Герасимова розповіла, які продукти допоможуть в цій справі.

Якими продуктами зміцнювати імунітет восени

Як зміцнити імунітет (фото з відкритих джерел)

Напередодні холодної осінньої погоди необхідно переглянути свій раціон і збагатити його молочними продуктами, наприклад, кефіром і натуральним йогуртом (без добавок). Також додайте в меню яблука, груші, капусту, кабачки.

Також важливо запастися на зиму вітаміном D, а знайти його можна в червоній рибі, зелені, яйцях, сирі, або ж приймати вітамінні добавки, які продаються в аптеках. Але курс прийому важливо обговорити зі своїм лікарем.

Крім того, зміцнити імунну систему можна за допомогою правильного режиму дня. Постарайтеся засинати й прокидатися в один і той же час, і проявляйте активність у світлий час доби. Так організму вдасться правильно витрачати енергію і перерозподіляти внутрішні ресурси.

Нагадаємо, імунна система людини покликана захищати організм від вірусів і бактерій, які провокують появу різних захворювань. На імунну систему впливає багато чинників, але послабити імунітет можуть і деякі звички людини, на які слід звернути особливу увагу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-дієтолог Світлана Фус розповіла, що в курячому м'ясі міститься калій, фосфор, вітаміни А, В1 і В2. Завдяки такому складу воно створює своєрідний захисний бар'єр для організму. Ті, хто часто вживає варену курятину, рідше хворіють на простудні захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини