Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо види олії, здатні спровокувати недоумство
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо види олії, здатні спровокувати недоумство

Лікар Мішель Лучано розповіла, які види олії необхідно обмежити в раціоні, щоб не спровокувати недоумство

26 квітня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Харчування безпосередньо пов'язане зі здоров'ям, тому уважно слідкуйте за своїм раціоном. Лікар Мішель Лучано розповіла, які види олії необхідно обмежити в меню, щоби не спровокувати проблеми з мозковою активністю.

Названо види олії, здатні спровокувати недоумство

Що провокує недоумство / Фото: ctfassets.net

Фахівець зазначила, що правильна дієта позитивно відбивається не лише на фігурі, а й на загальному стані організму. Щоб запобігти недоумству — втраті функцій головного мозку, лікар рекомендує виключити або обмежить у раціоні вершкове масло та пальмову олію. Річ у тому, що в їхньому складі містяться насичені жири, які негативно впливають на функціонування мозку, а також на роботу серцево-судинної системи.

Надлишок насичених жирів може викликати також атеросклероз (недуг при якому страждають стінки судин) та загострення захворювань жовчного міхура.

Також медик зазначила, що для здоров'я мозку становлять небезпеку молочні продукти, маргарин та червоне м'ясо. Ще, щоб запобігти деменції, слід обмежити в раціоні солодощі, жирну та смажену їжу, тому що в них також містяться насичені жири.

Нагадаємо, що не всі рослинні олії однаково корисні для здоров'я, деякі види можуть більше нашкодити, ніж принести користь. Але є тип олії, який має унікальний смак і корисний у будь-якому вигляді — це олія авокадо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дієтолог Коррін Тойн зазначила, що при високому холестерині важливо стежити за своїм раціоном, зокрема до нього потрібно додати ріпакову та оливкову олію. З їхньою допомогою можна привести показник у норму.

Читайте також, яка олія прискорює ріст волосся на 40%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.express.co.uk/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Yur

26 квітня 2022, 09:17

"Авокадо – достаточно агрессивный продукт. Он может вызвать тяжелую аллергическую реакцию, расстройство кишечника, интоксикацию печени." - это из статьи, где рекламировался другой продукт ???


Новини