Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які три доступні продукти можуть покращити фігуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Які три доступні продукти можуть покращити фігуру

Експерти розповіли, що покращити чи скоригувати фігуру можна за допомогою трьох простих, доступних, але корисних продуктів

12 березня 2022, 03:30
Поділіться публікацією:

Якщо хочете скоригувати фігуру або прибрати "зайве", тоді варто переглянути свій раціон, займатися спортом та уникати стресів. Але перший пункт є одним із найважливіших. Експерти зазначили, які три продукти можуть допомогти у боротьбі за тіло своєї мрії.

Які три доступні продукти можуть покращити фігуру

Як покращити фігуру (фото з відкритих джерел)

Кориця

Натуральна кориця має цілу низку корисних властивостей, тому що багата на вітаміни, мікроелементи та органічні кислоти, необхідні організму. Один запах кориці здатний придушити почуття голоду. Цю спецію радять додавати у страви та напої, бо вона допомагає спалювати жирові відкладення та очищає організм від шлаків.

Сочевиця

Популярний вид бобових, який є цінним джерелом рослинного білка. Сочевиця здатна надовго придушити почуття голоду, а також містить клітковину, яка покращує роботу травної системи.

Спіруліна

Це синьо-зелена водорість, яку також називають суперфудом або "їжею майбутнього". Як правило, спіруліна продається у вигляді пігулок або порошку, але для схуднення підходить будь-яка її форма. Її можна додавати в дієтичне смузі або овочеві супи.

Нагадаємо, до деяких овочів, якщо ви сидите на дієті, потрібно ставитися з обережністю, тому що попри їхню корисність, вони заважатимуть отримати фігуру мрії. Що входить до списку?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете підкоригувати фігуру на початок літа, але їхати у фітнес-зал або виходити на пробіжку, у вас немає сил після роботи, постарайтеся виконувати вправи в ліжку. Фітнес-інструктор Тетяна Бражина розповіла, що треба робити.

Читайте також, як треба снідати, щоб не зашкодити фігурі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини