Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які ранкові звички провокують зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Які ранкові звички провокують зайву вагу

Експерти перерахували ранкові звички, які здатні спровокувати появу зайвої ваги

28 грудня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Якщо хочете позбутися зайвої ваги, тоді вчені рекомендують переглянути свій спосіб життя і перестати робити вранці наступні дії:

Які ранкові звички провокують зайву вагу

Що провокує зайву вагу (фото з відкритих джерел)

Занадто довго спати

Експерти кажуть, що надлишок сну призводить до появи зайвих кілограмів, як і його недолік. Привчіть себе вставати о 7-8-й годині й не переставляйте будильник, тому що сон "по п'ять хвилин" лише порушить природний процес пробудження.

Пропускати сніданок

Сніданок — важливий прийом їжі, який наповнює організм енергією, тому його не варто пропускати. Дослідники виявили, що ті, чий сніданок містив порцію повільних вуглеводів, білка та невеликий десерт (загалом на суму 600 ккал), худнули швидше, ніж піддослідні, що з'їдали низьковуглеводну страву.

Читання соцмереж

І ні, не подумайте, мобільник якщо і нагороджує вас шкідливими випромінюваннями, то ніяк не зайвою вагою ... Просто, поїдаючи омлет і лайкаючи фото в соцмережах одночасно, ви не зможете зосередитися на їжі й продовжите їсти на автоматі. А значить, з дуже великою ймовірністю пропустите момент, коли настане насичення.

Одягання в напівтемряві

Організм звик "орієнтуватися по сонцю", налаштовуючи наш біологічний годинник (а заодно і швидкість метаболізму) відповідно до природних ритмів. Якщо ви хочете схуднути, не полінуйтеся провести 20-30 ранкових хвилин при природному освітленні, вибравшись на коротку прогулянку або, як мінімум, розсунувши фіранки.

Нагадаємо, які харчові звички провокують випадання волосся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які вечірні навички не дозволяють вам заснути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини