Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти вважаються ідеальними для сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти вважаються ідеальними для сніданку

ТОП-5 корисних продуктів на сніданок

21 липня 2021, 18:21
Поділіться публікацією:

З ранку немає нічого важливішого, ніж добре збалансований сніданок, який дасть вам сили і заряд бадьорості на весь день. Однак якщо ж продукти для сніданку підібрані неправильно, це може вплинути на ваше самопочуття. Ми розповімо про п'ять продуктів, які ідеально підійдуть для ранкового прийому їжі.

Які продукти вважаються ідеальними для сніданку

Корисні для сніданку продукти. Фото з відкритих джерел

1. Яйця

Яйця мають у своєму складі вітаміни A, D і B12 і є недорогим і багатим поживними речовинами інгредієнтом. Два великих яйця містять більше 50% холіну, необхідного вам кожен день. Одне яйце також містить близько 8 грамів білка.

Майже все в нашому тілі вимагає білка, наприклад наша шкіра, кров і кістки. Білок перетравлюється довше, ніж вуглеводи, завдяки чому ви довше відчуваєте ситість.

Зробіть сніданок комбінацією ситної клітковини і нежирного білка, наприклад, яєчню з цільнозерновими тостами з нарізаними помідорами або омлет зі шпинатом, брокколі і грибами.

Які продукти вважаються ідеальними для сніданку - фото 2

2. Несолодкий грецький йогурт

Це також відмінний вибір, якщо ви прагнете до сніданку з низьким вмістом цукру, але при цьому хочете отримати солодкий смак вранці — просто додайте фрукти! Грецький йогурт багатий кальцієм, і багато його версії збагачені вітаміном D. Він також заслуговує на особливу увагу за високий вміст білка.

Які продукти вважаються ідеальними для сніданку - фото 3

3. Авокадо

Цей продукт містить унікальне поєднання корисних для серця жирів, води і харчових волокон. Така комбінація підсилює відчуття ситості, знижуючи ймовірність переїдання протягом решти дня.

Ненасичені жири в авокадо теж впливають на зниження ризику серцевих захворювань, раку та діабету.

Які продукти вважаються ідеальними для сніданку - фото 4

4. Батат

Всього одна солодка картоплина середнього розміру забезпечує майже 400% денної норми вітаміну А. Його м'якоть багата бета-каротином, який має вирішальне значення для імунітету.

Одна солодка картопля також містить 15% рекомендованої нами добової норми клітковини, яка може знизити рівень холестерину і поліпшити здоров'я шлунково-кишкового тракту.

Які продукти вважаються ідеальними для сніданку - фото 5

5. Банани

Фолієва кислота і вітамін B6 у бананах сприяють виробленню серотоніну, який може допомогти поліпшити настрій і зменшити занепокоєння.

Розчинна клітковина також допомагає знизити рівень холестерину, видаляючи його зі шлунково-кишкового тракту і запобігаючи його потраплянню у кровотік.

Які продукти вважаються ідеальними для сніданку - фото 6

Нагадаємо, раніше медики розповіли, які продукти шкодять щитовидній залозі, а також про те, які горіхи допомагають боротися із зайвою вагою



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини