Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти допомагають продовжити молодість
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти допомагають продовжити молодість

Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург розповів, які продукти варто додати в раціон, тому що вони допомагають продовжити молодість

21 червня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Серед продуктів, які ми щодня вживаємо в їжу, є ті, які призводять до омолодження організму і підвищують життєвий тонус. Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург розповів, що варто додати в свій раціон.

Які продукти допомагають продовжити молодість

Які продукти допомагають продовжити молодість (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначив, що продовжити молодість допомагають ягоди темного забарвлення (лохина, чорниця та ожина, наприклад), які покращують реологічні властивості крові, розріджуючи її і не допускаючи утворення тромбів. Крім того, ягоди збільшують тривалість нашого життя, зміцнюючи судинні стінки. Загалом вони позитивно впливають на всі системи організму.

Омолоджує організм і свіжа зелень (петрушка, базилік), а також горіхи та овочі. Вживайте часник, солодкі перці, томати, гарбуз, моркву. Будь-який вид капусти, введений у раціон, принесе величезну користь шлунку і кишківнику. Не слід забувати й про рибу: сардини, оселедець і скумбрію, які багаті на ненасичені омега-3 жирні кислоти.

Якщо поступово ввести в щоденний раціон ці продукти, вони будуть сприяти запуску омолоджуючих механізмів, необхідних для нашого існування.

Нагадаємо, що організму після фізичних навантажень необхідно поповнити енергетичні запаси, але не всі продукти підходять для цієї мети. Дієтологи розповіли, від чого слід відмовитися після занять фізичною активністю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з віком метаболізм сповільнюється і можуть виникнути деякі проблеми зі здоров'ям, тому важливо звертати увагу на свій раціон. Медики розповіли, які продукти краще включити у своє меню після 60 років, щоб зберігати гарне самопочуття та здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини