Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Яка рослина допоможе підтримати здоров'я серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка рослина допоможе підтримати здоров'я серця

Дослідники розповіли, яка рослина здатна підтримати роботу серцево-судинної системи

29 липня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Для поліпшення роботи серцево-судинної системи, експерти радять приймати корінь кульбаби, який широко використовується в китайській медицині. Що ж в ньому особливого?

Яка рослина допоможе підтримати здоров'я серця

Як поліпшити роботу серця / Фото: asienda

Видання Еxpress пише, що корінь цієї рослини здатний захистити від серцевих захворювань, а також він допомагає при проблемах зі шлунком і печінкою. Травники ж кажуть, що лікувальні властивості кореня значно ширші, наприклад, він допомагає нормалізувати рівень холестерину в крові, допомагає при діабеті й захищає від онкології.

У сирій кульбабі містяться вітаміни А, В6, В9, а також С, тому вона в добавок зміцнює імунну систему, допомагаючи організму ефективно справлятися з різними бактеріями та токсинами.

Дослідники прийшли до висновку, що корінь кульбаби здатний захистити від окисного стресу, пов'язаного з атеросклерозом, і знизити індекс атерогенності.

Крім цього, підтримати здоров'я серцево-судинної системи можна іншими способами, наприклад, контролюючи свою вагу, кров'яний тиск, рівень холестерину. Також варто переглянути раціон, включити у свій день фізичну активність і знизити вживання алкоголю і в цілому відмовитися від шкідливих звичок.

Нагадаємо, що серце є не тільки великий м'язом, який відповідає за перекачування крові в організмі, але й одним з найголовніших органів в нашому тілі. Для того, щоб воно працювало без проблем, слід вести відповідний спосіб життя, займатися спортом, вживати здорову їжу. Які продукти є дуже корисними для нашого серцевого м'яза.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар Сергій Агапкин розповів, який продукт необхідно додати в раціон, тому що він покращує роботу серцево-судинної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини