Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як снідати, щоб знизити рівень холестерину
commentss НОВИНИ Всі новини

Як снідати, щоб знизити рівень холестерину

Експерти розповіли, які продукти потрібно включити до ранкового приймання їжі, щоб знизити рівень "шкідливого" холестерину в крові

26 січня 2022, 09:20 comments1102
Поділіться публікацією:

Рівень холестерину – важливий показник, адже від нього залежить робота серцево-судинної системи. Якщо він підвищений, тоді необхідно відрегулювати свій раціон та включити до нього певні продукти.

Як снідати, щоб знизити рівень холестерину

Що їсти на сніданок, щоб знизити холестерин (фото з відкритих джерел)

Експерти кажуть, що правильні сніданки є чудовою профілактикою від захворювань серця та судин. Насамперед після пробудження не можна вживати солодкі пластівці, "швидкі" каші, випічку та кондитерські вироби, тому що вони погано позначаються на здоров'ї та фігурі. А пластівці ще й провокують підвищення "шкідливого" холестерину. Так що на сніданок краще вживати натуральну вівсяну кашу, тому що в її складі багато клітковини, яка допомагає очистити організм від токсинів та "шкідливого" холестерину.

Ще в раціоні бажано замінити коров'яче молоко на мигдальне, тому що воно багате на жирні кислоти, які допомагають позбавитися "шкідливого" холестерину. На ньому можна варити кашу або додавати його до кави.

А замість масла спробуйте намазувати на скибочку хліба м'якотю авокадо. Американські вчені в ході дослідження з'ясували, що один авокадо на день допомагає знизити рівень ЛПНГ у людей, які страждають на ожиріння.

Що стосується яєчні, то експерти радять робити сніданок лише з білків, додавши трохи зелені та овочів.

Крім цього, дослідники радять щодня випивати склянку натурального апельсинового соку, тому що, згідно з даними, у напої містяться речовини, які знижують всмоктування холестерину в кишківнику.

Нагадаємо, яка дієта допоможе знизити тиск та холестерин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як щодо шкіри обличчя визначити підвищений рівень холестерину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини