Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вживання якого чаю допоможе продовжити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Вживання якого чаю допоможе продовжити життя

Експерти розповіли, який квітковий чай необхідно додати до раціону, якщо хочете збільшити тривалість життя

15 листопада 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

На здоров'я людини впливає харчування. І якщо ви хочете залишатися молодими та бадьорими, тоді варто збагачувати раціон правильними продуктами та напоями. Дослідники рекомендують звернути увагу на жасминовий чай.

Вживання якого чаю допоможе продовжити життя

Який квітковий чай допоможе продовжити життя (фото з відкритих джерел)

Цей напій містить вітаміни А, Е, а також кальцій, магній, натрій, калій, амінокислоти та антиоксиданти. Жасминовий чай відрізняється значним вмістом поліфенолів, які відіграють основну роль у зменшенні ризику серцевих захворювань. Експеримент на лабораторних гризунах показав, що поліфеноли не дозволяють ЛПНГ ("поганому" холестерину) окислюватися.

Також чай із жасмином може продовжити життя людини, допомагаючи знизити вагу тіла. Огляд кількох досліджень показав, що він може прискорити метаболізм людини на 4-5%, а спалення жиру збільшити на 10-16%. Це пов'язано із вмістом кофеїну та поліфенолів.

Встановлено також, що жасминовий чай зменшує ризик серйозних захворювань Паркінсона та Альцгеймера. Він містить велику кількість поліфенолу EGCG, який інгібує запалення та нейтралізує пошкодження, завдані дією вільних радикалів.

Крім того, зелений чай з жасмином зменшує ризик розвитку деяких форм раку, зокрема раку грудей та раку простати.

Нагадаємо, що людям не варто поспішати відмовлятися від чаю та кави, вважаючи, що ці напої більше шкодять, ніж допомагають організму. Нещодавні дослідження підтвердили, що, як чай, так і кава істотно зменшують ризик захворіти на недоумство.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому на голодний шлунок небажано пити зелений чай і кому варто уникати цього напою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини